lichaamsontharing Dingen om te weten voordat u koopt

ik had doch zo een jaar (omdat ik meteen in Curacao woon) en het is wel een heel stuk niet zo, doch niet helemaal weg.

SENSITIF vormt toepassen aangaande de lasertechniek teneinde (ongewenste) haargroei te vernietigen. Op die manier mogen daar uit het betreffende haarzakje nauwelijks andere haartjes meer opkomen. Ook is een huidzone eromheen in dit vernietigingsproces met het haarzakje meegenomen, zodat er in die zone eveneens geen haartje verdere groeit.

Je heb onlangs zelf bij Kliniek Arts Frodo in Amsterdam ons ontharingsbehandeling gehad met een SHR laser. Alleen heb ik iedere keer vlug last van irritaties bij mijn bikinilijn na het scheren. Dit was wegens mijzelf dus verder de beste oplossing. Je ben meteen alang super content betreffende dit resultaat. Ik vond de pijn trouwens immers meevallen.

Ik heb meteen aan 6 weken wederom ons afspraakje en dan over 6 weken alweer. die hoef ik ook niet te betalen. Je vind het zonde om naar een andere salon te gaan nu ik al zoveel bedrag heb betaald. Ik hoop het het toch nog echt zal aankomen en dit ook niet elkeen vanwege niks kan zijn geweest.

Ik hoop voor een goede resultaat! Aangezien mits kind had je alang heel wat moeilijkheden betreffende mijn haren op mijn lijf tot meteen toe (ik ben ons meisje over 22jaar, met ons gemakkelijk huidskleur en donker zwart hoofdharen).

jammer genoeg, anders had ik welke ook gekozen haha. en tot mijn spijt mag jouw maar 5 pakket per man gebruiken. je zou immers bij twee meerdere salons de behandelingen mogen laten verrichten, maar dat kan zijn verder ook niet volmaakt ( immers een enorm stuk voordeliger)

Ik kwam daar trouwens achter dat definitieve ontharing in het gelaat wordt betaald via mijn zorgverzekering (aanvullende verzekering). Ik dien vervolgens wel naar een andere salon, welke aangesloten kan zijn bij die zorgverzekering. Uiteraard het doe ik meteen.

Jouw is er behulpzaam te woord gestaan, daar wordt een formulier ingevuld of je medicijnen slikt, huidziektes hebt, allergische ergens voor bent. Er wordt gekeken naar je huidtype (in mijn geval huidtype 2), en naar de dikte en dichtheid aangaande je haren.

Een haarzakjes worden op ons veilige Klik hier manier via medicament van een lasermethode voor permanente ontharing tot in een wortel verpulverd. Na circa vijf tot acht verzorging is ongeveer tachtig tot negentig, wellicht honderd procent van een ongewenste hoofdharen weet definitief verdwenen.

Betreffende veel interesse heb ik een top 5 gelezen daar je ons IPL ofwel ons Laser op dit oog hebt. Maar als ik een Rio Salon Laser LAHC6 opzoek, kom je alsmaar uit op dit feit het hij toch ons klein gebruiksoppervlakte bezit betreffende 1cm2 en ook niet 3cm2. Het geldt verder voor een nummer 2 over een lijst. Op welke manier zit dit precies?

De temperatuur aangaande 45 graden kan zijn funest wegens dit haarzakje. Heb ooit IPL gehad, maar het deed beslist zeer en alles kan zijn meteen weer helemaal retour. Vond een pijn vooralsnog heel erg meevallen, werden slechts ons beetje warm. Volgende keer kan zijn een instelling met de laser net wat anders waardoor die sneller op temperatuur is. Heb ook een serum gekregen hetgeen ik 5 dagen s avonds op moet doen. Ben enorm nieuwsgierig naar het uitkomst.

Wij vrouwen hebben heel wat te ontharen. En dat mag op meerdere manieren. Tot voor kort heb ik altijd voor scheren gekozen. Maar een half jaar geleden ben je gestart met laseren.

Zodra je een 2e jaar doet, dan mag het vanwege dezelfde verkoopprijs indien dit allereerste jaar. Maar belangstelling dit anders voor de zekerheid eventjes na bij de salon.

Aangezien ik alang 5 bijzonder pijnlijke IPL behandelingen heb gehad in Brussel en vervolgens dit SHR laser behandeling (kom trouwens betreffende Antwerpen, moest iedere keertje pendelen tot Breda) is nu mijn fiducie helemaal straat.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “lichaamsontharing Dingen om te weten voordat u koopt”

Leave a Reply

Gravatar